Belsőépítészet

Amíg az építészet hosszútávú maradandót alkotó tevékenység, addig a belsőépítészet sokkal rövidebb távú, a divat áramlatainak és gyors változásainak kitett, a művészet határit feszegető iparág. Ennek megfelelően több munkát is ad- a fentiek miatt- a gyakoribb átépítéseknek, az új irányzatok megvalósításának.

Az építészet-belsőépítészet határait nehéz megállapítani, ezért célra vezetőbb egyben kezelni a létesítményt, így a végeredmény nagyobb megelégedést biztosít a megrendelő számára, akik között egyre nagyobb számban van olyan, aki a funkcionalítás mellett a szépség és design oltárán is áldoz a maga és partnerei örömére.

Míg egy büfé, cukrászda vagy étterem vendégterét az építészet mellett főként a belsőépítészet, addig az abban fogyasztásra kerülő ételek minőségét (a jó szakács illetve chéf mellett) a megfelelően kiválasztott technológia határozza meg. A mai időkben, amikor a legnagyobb költség az élőmunka, a fentiek alapján a legfontosabb szempont az energia és munkaerő hatékonyság. Ehhez jól tervezett energia-optimalizált konyhára van szükség, hogy a dolgozók minél kevesebb „üresjárattal” tudják feladatukat ellátni.

Cégünk a fenti területeken tudja szaktudását illetve gyártási- és kereskedelmi kapacitását a Tisztelt Beruházók számára felajánlani.

Írjon nekünk!

Ha kérdése, kérése van, forduljon hozzánk bizalommal! Írjon nekünk weboldalunkról, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot munkatársainkon keresztül!

×